Vad hände egentligen, under gårdagen deltog jag deltog i en paneldebatt med Prins Daniels Fellowship. Tanken var att uppmärksamma prins Daniels besök med en liten present från MyCuff. Funderade ett tag över vad som skulle pryda manschettknapparna valde dock att sikta mot hjärtat med en bild på prinsessan Estelle.

Påväg till universitetet för att plugga ser jag att jag är på löpsedeln. Går genast in och köper Expressen, Kvällsposten och Smålandsposten. Upptäcker att min lilla överraskning till prins Daniel har blivit en nyhet.

”Sixten Engström ett namn att lägga på minnet”

Allt känns lite overkligt, visst var det en rolig och lite oväntad grej. Men när jag åker hem genom stan och ser mitt namn och bild på löpsedlarna och tänker på vad Expressen skrev, Sixten Engström – lägg namnet på minnet det kommer prins Daniel göra. Det handlar verkligen att ta vara på möjligheterna, för en dagen funderar man på marknadsförings möjligheter och nästa dag är man på löpsedlarna.

MyCuffMyCuff

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *