Då var projektet om entreprenöriella landsbygdsenklaver avslutat. Läs mer om bakgrunden till projektet här. För ganska exakt ett år sedan fick jag ett stipendium för att delta i ett forskningsprojekt vid Linnéuniversitet.

I Älmeboda, som är den bygd jag har varit aktiv i har skolfrågan var väldigt central. Året har präglats av ett kommunpolitiskt beslut om att flytta ett mellanstadium till grannbygden. Mitt fokus har varit att ta reda på hur beslutet påverkar bygdens invånare och engagemanget i bygden.

Min projektrapport kommer delvis att ligga till grund för forskningsartiklar med ämnet entreprenörskap på landsbygden.

För vidare läsning om skolfrågan rekommenderar jag Smålandspostens arkiv. Är du intresserad av att höra mer om mitt arbete kring skolfrågan så går det bra att kontakta mig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *