Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ med i min vardag

Som för tillfället utspelar sig i de kreativaste delarna av Södermalm
Almedalsbutiken

Almedalsbutiken

Under min uppväxt på Gotland har jag sett Politikerveckan (Vecka 27) eller Almedalsveckan växa från år till år. Varje år slås nya rekord och det konstateras att besökarantalet kan inte bli högre, vilket motbevisas nästa år. I takt med att denna evenemanget växer uppstår det växtverk och för en vecka så kan inte det gotländska utbudet möta efterfrågan. Där väcktes idé om Almedalsbutiken, den moderne springpojken som löser besökarnas problem.
Företagsnätverk

Företagsnätverk

Under mina tre år Linnéuniversitetet har jag träffat många duktiga företagare som också är studenter. Med över 15.000 helårsstudenter så är det självklart att det finns många duktiga entreprenörer och idésprutor som har flera projekt pågång. Jag saknade en mötesplats där studentföretagare kunde mötas för att hjälpa och inspirera varandra. Därför startade jag FPL (Företagare På Lnu), nätverket blev snabbt uppskattat bland studentföretagen och håller idag regelbundna träffar.
Drivhusets sommarlovsprojekt

Drivhusets sommarlovsprojekt

Under sommaren 2013 kommer jag jobba som projektledare för drivhuset i ett projekt för Växjö kommun. Projektet går ut på att jag ska hjälpa 20 gymnasieelever att utveckla sina affärsidéer. Projektledning, affärsutveckling och en stor mängd entreprenörskap kommer fylla sommaren. Läs mer under kategorin Den entreprenöriella sommaren
Samhällsentreprenörskap

Samhällsentreprenörskap

Under hösten 2012 blev jag tilldelat ett stipendium från Kamprad Stiftelsen. Som en del av detta stipendium ska jag vara med i ett projekt som verkar för en levande lansbygd. Så under hösten och våren kommer jag vara delaktig i ett projekt i Rävemåla.
MyCuff

MyCuff

I april 2012 startade jag MyCuff som säljer manschettknappar som kunden själv får designa. Tre år senare i april 2015 sålde jag företaget.